Ghostbusters

ghostbusters

ghostbustersNär det gäller filmen Ghostbusters finns det nog inte många som säger sig inte veta vad detta är. Denna enormt populära och odödliga film är något som fortfarande ses av barn och vuxna i alla åldrar. Själva konceptet Ghostbusters har även hållits vid liv ända fram till dags datum, genom att skapa uppföljare, TV-serier och till och med en ny film som ska släppas under år 2016. Dock är det som det brukar vara med de flesta filmer. Här är det den första som är den bästa. Inte alls för att de andra är dåliga, utan bara för att det var den som satte fart på hela konceptet.

Alla vet vilka Ghostbusters är

När denna film var som mest populär producerades det också massor av olika saker kring denna stora hit. Här handlar det då om tecknade serier, leksaker, actionfigurer och olika samlarbilder samt dekaler. Skapare av filmen Ghostbusters är Dan Aykroyd och Harold Ramis. Dan Aykroyd kommer faktiskt även att vara den som skriver den nya filmen som kommer år 2016, vilken också bär namnet Ghostbusters och kommer förmodligen att vara en ny version av den gamla superfilmen. Hur som helst kan det vara dags för en ny tappning, då mycket har hänt sedan den första filmen kom ut år 1984.

Förutom originalfilmen Ghostbusters gjordes en uppföljare och en TV-serie av detta koncept, men inget av detta kom att bli samma supersuccé som Ghostbusters var i sin första version. Det är nog heller inte troligt att de gamla fansen av denna film kommer att bli särskilt intresserade av den nya versionen som kommer under året. Dock kan den komma att bli mycket uppskattad av dagens moderna ungdom, då den förmodligen kommer att innehålla mycket mer moderna effekter. Naturligtvis har det även skapats en mängd olika spel rörande denna film, och har du tur kanske det kommer ett nytt spel som kan spelas på dagens moderna datorer med den nya filmen.