Pixelklubben med nostalgi från 80- och 90-talet

När det gäller nostalgi inom olika spel som kan spelas via datorer och TV-spel finns det en duo som har varit den stora nostalgikern genom åren. Det är upphovsmakarna Mange och Sebbe som bildade Pixelklubben. Denna klubb har under massor av år spridit information om just de gamla spelen som maximalt visades i 8 till 64-bitarsdesign. Med det har klubben gjort sig ett starkt varumärke, och om det skulle gå lika bra för alla att marknadsföra sig skulle det inte finnas ett företag som gick omkull. Hur som helst är det inte alla som gillar Pixelklubben, men alla de som någonsin har vidrört ett TV-spel med namnet Nintendo eller Sega vet precis vad det handlar om.

När det gäller Pixelklubben är det inte bara TV-spel som det handlar om, utan här handlar det om nästan allt nostalgiskt som kan ha med en bild att göra. pixelklubbenHär kan du som var ägare, eller fortfarande är, av en Commodore 64 och 128 eller en Amiga 500 också få känslan av att vara tillbaka i denna trevliga och verkligen roande spelmiljö. Klubben tar även upp flera saker gällande filmer och tidningar m.m. Vad som är enastående med Pixelklubben är att de har överlevt i så många år och att alla som har starka minnen av dessa spel som beskrivs troget följer denna fantastiska duo.

Lyssna på Pixelklubben

Idag kan du fortfarande vara en medlem och stödja Pixelklubben som finns som podcast. Här kostar det inte många kronor och har du ett gammalt TV-spel eller en dator kvar från den tidsperioden som det handlar om kommer detta att vara väl spenderade pengar. Än så länge finns alltså chansen att verkligen leva sig in i den gamla eran, då datorer var en leksak som bara handlade om spel och enkel programmering. Testa på Pixelklubben du också, och bli en trogen medlem.